Κοπή πίτας 2022

Επόμενος προορισμός???
Τι?? έτσι αλάσπωτα θα τα αφήσουμε??
Post Reply
txristos
Posts: 14
Joined: Wed Jul 15, 2020 7:27 pm

Κοπή πίτας 2022

Post by txristos »

Οι φίλοι και ιδιοκτήτες του αγαπημένου μας οχήματος Lada NIVA προσκαλούνται στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου, που θα γίνει το Σάββατο 5/2/2022 και ώρα 17:00 μμ.
Η κοπή τις πίτας θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του συνεργείου, του μέλους του συλλόγου Τάσου Παπαδόπουλου, επί τις οδού Γ. Λαμπρακη 347 στο Κερατσίνι (μετά από την ευγενή του παραχώρηση του χώρου του, για την εκδήλωση αυτή).
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι :
Προσέλευση από τις 15:00 μμ , Μικρή έκθεση βελτιωμένων οχημάτων , Συζήτηση και ανταλλαγές απόψεων γύρω από το αγαπημένο μας όχημα, Κοπή τις πίτας 17:00-18:30.
Σημ. Κατά την διάρκεια τις εκδήλωσης θα τηρηθεί το πρωτόκολλο υγειάς βάση των κανόνων πρόληψης κατά του ιού Covid-19!
Ραντεβού στο τέλος τις ασφάλτου !!!
User avatar
panstath_fokea
Posts: 111
Joined: Thu Apr 06, 2017 2:54 pm

Re: Κοπή πίτας 2022

Post by panstath_fokea »

Κρίμα δεν το είχα δει θα ερχόμουν για να δω μετά από καιρό παλιούς φίλους. Ανεβάστε φωτογραφίες για εμάς που δεν ήμασταν παρόντες. Και του χρόνου .
User avatar
kostas
Posts: 416
Joined: Thu Apr 06, 2017 2:21 pm

Re: Κοπή πίτας 2022

Post by kostas »

Χαίρομαι που ξεκίνησαν οι δραστηριότητες :P
Οδηγώ και σε σκέφτομαι!
http://nivaclubhellas.blogspot.gr/
Image
txristos
Posts: 14
Joined: Wed Jul 15, 2020 7:27 pm

Re: Κοπή πίτας 2022

Post by txristos »

Ένα μεγάλο ευχαριστούμε για την παρουσία όλων των ιδιοκτητών και τεχνικών, που μπόρεσαν να παραστούν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του NIVA. Helienic lada Niva owners club.
Ένα ιδιαίτερο επίσης και τεράστιο ευχαριστούμε από όλους μας στον τεχνικό των αγαπημένων μας lada NIVA κ. Τασο Παπαδόπουλο, για την φιλοξενία του εντός του χώρου του συνεργείου του.
Με ιδιαίτερη χαρά η συνάντηση μερικών από τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου με τους νέους ιδιοκτήτες ανταλλάσσοντας απόψεις , εμπειρίες, άλλα και τεχνικά θέματα, άλλα και ασταμάτητο χιούμορ μεταξύ όλων των παρευρισκομένων, ζήσαμε ακόμα μια φορά το κλίμα των Νιβακιδων !
Καλή χρονιά σε όλους, και σύντομα θα ανακοινωθεί νέα συνάντηση, για την ανταλλαγή γνώσεων και της τεχνικής εξέλιξης γύρω από τα αγαπημένα μας NIVA.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!
Σημ. Σύντομα θα μπουν και οι φωτογραφίες όπως πάντα
Ραντεβού στο τέλος τις ασφάλτου !!!
Post Reply