Σελίδα 1 από 1

Μαγαζιά με αξεσουάρ-ανταλλακτικά?

Δημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 23, 2017 2:12 pm
από Vaggelis D
Καλησπέρα στην ομάδα!μιας και είμαι νέος κάτοχος niva δεν γνωριζω καθόλου μαγαζιά με ανταλλακτικά-αξεσουάρ για το "θεριό" αν θέλετε δώστε μου τα φώτα σας..

Re: Μαγαζιά με αξεσουάρ-ανταλλακτικά?

Δημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 23, 2017 9:45 pm
από kostas
Το συνεργείο στο Κερατσίνι έχει σχεδόν τα πάντα! και από το net έχεις δει και τα υπόλοιπα.

Re: Μαγαζιά με αξεσουάρ-ανταλλακτικά?

Δημοσιεύτηκε: Παρ Νοέμ 24, 2017 10:56 am
από Vaggelis D
Ευχαριστώ Κώστα!Στο ίντερνετ έχει πολύ πράγμα όντως,απλα εχει αρκετά site απο Ρωσία και δεν ξερω τι παίζει με τελωνείο με πράγματα απο Ρωσία..το συνεργείο στο Κερατσίνι να φανταστώ δεν έχει σε κάποιο site οπότε θα κάνω την επίσκεψη μου για να δω τι υπάρχει για τον "Ρώσο" μου...

Re: Μαγαζιά με αξεσουάρ-ανταλλακτικά?

Δημοσιεύτηκε: Παρ Νοέμ 24, 2017 11:06 am
από kostas
Ναι οι αγορές εκτός Ευρώπης ανάλογα το πoσο και την εταιρεία μεταφοράς κρύβουν τελωνείο που προκύπτει στην παράδοση. Οι αγορές εντός Ευρώπης έχουν μόνο μεταφορικά τα βάζεις κάτω και βλέπεις για μικρά ποσά είναι μια η άλλη και καλύτερα στην Ελλάδα.

Re: Μαγαζιά με αξεσουάρ-ανταλλακτικά?

Δημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 29, 2017 6:57 pm
από panstath_fokea
Καλό και χρήσιμο το internet πρέπει όμως να είσαι σίγουρος γι αυτό που παραγγέλνεις.Πριν το 4ο μου niva και μετά το 3ο μου, οι παλιοί θυμούνται, είχα ένα Terios 1.3. θέλοντας λοιπόν να το αναβαθμίσω με τους προβολείς ομίχλης που μπαίνουν στον προφυλακτήρα και επειδή οι εδώ γνήσιοι κόστιζαν γύρω στο 300άρι τους παράγγειλα από το διαδίκτυο με την μόνη διαφορά ότι μέσα στο κουτί τους ο ένας ήταν σπασμένος. Φυσικά η εταιρεία δεν αναγνώρισε τίποτε κι έτσι κάποια στιγμή βρήκα (2) μεταχειρισμένους και τους τοποθέτησε ο Κώστας. θέλω εν ολίγοις να πω ότι καλύτερα να βλέπεις αυτό που παίρνεις από κοντά γιατί μπορεί να σου έρθει κάτι που δεν σου κάνει. Θα συμφωνήσω με τον Κώστα ότι το συνεργείο στο Κερατσίνι έχει τα πάντα.

Καλές Αγορές από όπου κι αν είναι φίλοι μου. :D :D :D